Hochzeitsmenüs - Prag Pruhonice
Svatební menu je jednou z nejdůležitějších součástí svatebního dne. Právě proto věnujeme sestavování svatebního menu tolik pozornosti. Vždy se snažíme nejprve zjistit představy snoubenců a následně jim sdělíme naše doporučení, která vycházejí ze zkušeností a naší dlouholeté praxe. Neváháme se, ohledně vylaďování všech detailů svatební hostiny a svatebního menu, se snoubenci sejít i mnohokrát. Vždy máme na paměti to, že jde o významný den snoubenců, a že svatební menu téměř vždy hraje důležitou roli v tom, zda bude svatební hostina hodnocena jako úspěšná. Svatební menu není jedinou součástí svatební hostiny. Rádi pro Vás zajistíme i jiné další služby jako např. květinovou výzdobu, zrealizování některých tradičních zvyků, živou hudbu, cukrářské výrobky apod. Svatební menu pro děti a vegetariány upravíme tak, aby i oni byli spokojeni. Pro snoubence s moderním přístupem k životu rádi připravíme svatební hostinu a svatební menu ve formě tzv. Švédských stolů. Naši zkušení mistři kuchaři mají bohaté zkušenosti a připraví pro Váš „velký den“ skutečné lahůdky, které se spojí v dokonalou harmonii s výborným vínem, příjemnou atmosférou restaurace a letní zahrádky a vlídnou obsluhou. Přejeme Vám dobrou chuť!
Svatební menu je velice specifické a pro každé snoubence připravíme, po konzultaci, konkrétní návrh. Rádi pro Vás zpracujeme svatební menu dle Vašeho přání. Pro ilustraci uvádíme např.:
Menu S1
Sklenka sektu (demi nebo brut)
Šunkový závitek s křenovou náplní
Domácí hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
Svíčková na smetaně s brusinkami, domácí houskový knedlík s bylinkami
Domácí jablečný závin s vanilkovou zmrzlinou
Menu S2
„Kir Royale“
Parmská šunka s medovým melounem
Domácí zeleninový vývar s houbami
Kuřecí prsíčko na bylinkách s restovanou zeleninkou, šťouchané brambory
„Tiramisu“
Menu S3
Cinzano (bianco, dry nebo rosso)
Variace minipředkrmů (dle aktuální nabídky)
Svatební polévka z kuřecího masa se zeleninovými nočky
„Saltimboca“ z vepřové panenky s parmskou šunkou a šalvějí, smetanové brambory
Pečený ananas s mátovým cukrem a kokosovou zmrzlinou
Menu S4
Campari
„Carpaccio“ z hovězího filetu s bazalkovým přelivem, sušenými rajčátky a parmazánovými hoblinkami
Domácí cibulačka se sýrovým toastem
Francouzská kachní prsa s brusinkovou omáčkou, domácí bramboráčky
Směs listových salátu s olivami a pomerančem
Vanilková zmrzlina v krustě z pistaciových oříšků s čokoládovou omáčkou
Menu S5
Sklenka svěžího bílého vína - Grüner Veltliner, Rakousko Weinviertel, Weigut Zull
Variace minipředkrmů (dle aktuální nabídky)
Domácí hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi
Mix grill ze svíčkové, kuřecího masa a vepřové panenky s bylinkovým máslem, restovanými žampióny,
šunkou a zeleným chřestem, restované brambory s cibulkou
Domácí lívanečky s borůvkami a šlehačkou