Restaurace Tarouca
|
Park Hotel Praha Průhonice
Restaurace
Okolí
Novinky a Speciály
Jak nás najdete
Jídelní a nápojový lístek
Aktuálni nabídku
Nápojový lístek
Zahraniční vína
Stravování menu
Svatby
Fotogalerie
Fotogalerie
Video
Exteriér
Pokoje
Konference
Restaurant
Svatby
Významní hosté
Okolí a pozoruhodnosti
Park a Zámek Průhonice
Firemní večírky
Víc než jen hotelová restaurace
Restaurant
Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice
Restaurace Tarouca Průhonice
Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice
Certifikát CzechSpecials
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí, smažená cibulka
Svíčková na smetaně s brusinkami a houskovým knedlíkem
Pečený candát na hříbkách
Staročeská „Kulajda“ se „ztraceným“ vejcem
Meruňkové knedlíky s tvarohem, rozpuštěným máslem a cukrem
Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice, foto: www.lichtag.net
Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice, foto: www.lichtag.net
Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice
Bohatá snídaně
Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice, foto: www.lichtag.net
Restaurace Tarouca v Parkhotelu Průhonice, foto: www.lichtag.net
Restaurace Tarouca s krbem
Restaurace Tarouca s krbem
Restaurace Tarouca s krbem se živým ohněm
Letní zahrádka Restaurace Tarouca
Letní zahrádka Restaurace Tarouca
Dobrou chuť!
Vinný sklep
Reception
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Oslava narozenin
Steak Ball Tip
Biftečky z vepřové panenky na sušených švestkách
Telecí „Scaloppini“ na Marsale s rukolou, opékaný brambor
Pfeffer steak
Candát na kmíně
Grilovaný losos s kaparovou omáčkou, italské těstoviny
Filátka ze pstruha s listovým salátem
Kuřecí steak na liškách se smetanovým přelivem, naše domácí bramboráčky
Vysoký vepřový steak s opečenou červenou cibulí a slaninou, restovaný brambor s petrželkou
Bramboráčky s pikantní masovou směsí a balkánským sýrem
Smažený vídeňský telecí řízek se štouchaným bramborem se slaninou a mladou cibulkou
Pečené kuřecí prsíčko s žemlovou nádivkou s mandlemi, a petrželkovým bramborem
Grilovaný pstruh s cherry rajčátky
A k dobrému jídlu patří dobré víno ...
Naše domácí paštika z kuřecích jater s brusinkami a tymiánem
Jemný kozí sýr s medem na salátovém lůžku
Tygří krevety s česnekovým máslem, koprem a teplým toastem
"Tatarák" ze svíčkové s topinkami
Caprese
Restovaná kuřecí játra s cibulkou a jablky
Gratinovaná cibulová polévka
Francouzská kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Chocolate Fondant
Hrušky pečené se skořicí a vanilkovou zmrzlinou
Malinový sorbet s mátou
Jablko smažené ve vinném těstíčku s karamelem a šlehačkou
Lívanečky s borůvkami a šlehačkou
Řecký salát se sýrem feta, černými olivami, olivovým olejem a bazalkou
Jablkový závin se šlehačkou
„Kaiserschmarrn“ (trhanec) s rozinkami a švestkovým kompotem
Chablis A.O.C. "Vieilles Vignes", Alain Geoffroy
Dort - Cake
Tradiční příprava polévek
restaurace Průhonice
restaurace v Průhonicích
svatba Průhonice
svatby Průhonice
svatby Praha
svatba Praha
svatba v Průhonicích
svatby v Průhonicích
svatby v Praze
svatba v Praze
restaurace Čestlice
restaurace Praha
restaurace v Praze
Průhonice
Nábytek, sedací soupravy
Garážová vrata
Tepelná čerpadla
© BOHEMI, spol. s r.o. | redakční systém
Kompletweb
| design
Neofema, s.r.o.