Víc než jen hotelová restaurace

Nabídka menu
pro firmy a skupiny

Firmám též nabízíme možnost sestavení menu s možností výběru jednotlivých chodů účastníky v hotelu, např. výběr ze dvou druhů polévek nebo předkrmů, výběr několika druhů hlavních chodů apod. Nabídky sestavujeme z čerstvých surovin dle sezónní nabídky.

Ceny menu jsou smluvní.
Přesnou cenu Vám sdělíme po Vašem výběru.
Níže uvedená menu lze upravit na dvouchodová za nižší cenu.

Menu jsou koncipovaná jako jednotná pro všechny účastníky a zejména u "hotových jídel" je nutná
objednávka min. 24 hod. předem.
Eventuálně lze pro jednu skupinu osob vybírat maximálně ze tří druhů níže uvedených menu:


Menu 1.
Naše paštika z kuřecích jater s brusinkami a tymiánem
Smažený vídeňský telecí řízek s "obyčejným" bramborovým salátem
Tiramisu

Menu 2.
Jihočeská kulajda s houbami
Krůtí plátky na bylinkách s glazovanou mrkvičkou, šťouchaný brambor
s opečenou slaninou
Smažené jablko ve vinném těstíčku s karamelem a šlehačkou

Menu 3.
Cibulačka se sýrovým toustem
Grilovaný steak z vepřové krkovičky s tymiánem, restované brambory s cibulkou
Hruška pečená se skořicí s vanilkovou zmrzlinou

Menu 4.
„Capresse“- rajčata s mozzarellou, bazalkou a olivovým olejem
Grilovaný losos s kaparovou omáčkou, italské těstoviny
Lívanečky s borůvkami a šlehačkou

Menu 5.
Kuřecí polévka se "strouháním" a zeleninkou
Vídeňská roštěná s cibulí, opékané brambory s petrželkou
Dezert dle denní nabídky

Menu 6.
Restovaná kuřecí játra s cibulkou a jablky
Vepřové soté se žampióny a zeleninou, bramborové hranolky
Ovocný salát s jogurtovým dipem

Menu 7.
Staročeská bramboračka s houbami
Pečené kuřecí prsíčko s žemlovou nádivkou s mandlemi, petrželkový brambor
Ovocný kompot

Menu 8.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Svíčková na smetaně s brusinkami a naším houskovým knedlíkem
Jablkový závin se šlehačkou

Menu 9.
Hrášková polévka s opečenou houstičkou
Kuřecí prsíčko na bylinkách s restovanou zeleninkou a šťouchaným bramborem
Zmrzlina s čerstvým ovocem a šlehačkou

Menu 10.
Parmská šunka se žlutým melounem
Francouzská kachní prsa s brusinkovou omáčkou, restovaný brambor
a náš bramboráček
Čokoládový dezert

Menu 11.
Drůbeží vývar s masem a nudlemi
Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší s bylinkami
Zmrzlina s horkými malinami

Menu 12.
Gulášová polévka
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí,
smažená cibulka
Čokoládový dezert

Menu 13.
Carpaccio z červené řepy s piniovými oříšky, fetou a zázvorovo-medovým dipem
Filet z lososa s grilovanou zeleninou, smetanové brambory
„Kaiserschmarrn“ (trhanec) s rozinkami a švestkovým kompotem

Menu 14.
„Schinkenspeck“ se sušenými švestkami, bylinková bagetka
Smažený kuřecí řízek s česnekovým dipem, opékané brambory
Jogurtový dezert s jablky, ořechy a medem

Menu 15.
Šunka od kosti se strouhaným křenem a hořčicí
Vepřový špíz s červenou cibulí, slaninou, paprikou a žampionem,
bramborové hranolky
Banánový dezert „Split“ s vanilkovou zmrzlinou

Menu 16.
Koktejl z krevet s uzeným lososem, ledovým salátem a teplými toasty
Biftek s omáčkou ze zeleného pepře (Pfeffer steak), opékané brambory
Pečený ananas s mátovým cukrem a zmrzlinou

Menu 17.

Drůbeží vývar s bylinkovými nočky
Zeleninový salát s grilovaným lososem, krutony a koprovým dresinkem
Banánový dezert s pařížským krémem

Menu 18.
Šunkový závitek s křenovou šlehačkou
Pečená kachna, bramborový a houskový knedlík, červené a bílé zelí
Bramborové placky s povidly a zakysanou smetanou

Menu 19.
Uzený losos s máslem a teplým toastem
„Saltimboca“ z vepřové panenky s parmskou šunkou a šalvějí,
restované brambory s parmazánem
Ovocný salát se zakysanou smetanou

Menu 20.
Zeleninový vývar s houbami
Italské těstoviny s parmskou šunkou, restovanými žampióny, sušenými rajčaty
a parmazánem
Tvarohové ovocné knedlíky

Menu 21.
Caesar salát s kuřecím masem
Vepřová panenka s provensálským kořením a česnekem na olivovém oleji, dušená rýže
Palačinka s marmeládou, čokoládou a šlehačkou

Menu 22.
Česnečka s opečeným chlebem
„Grilovaný talíř“(kuřecí, vepřové, svíčková), bramborové hranolky
Listový salát s pomerančem a černými olivami

Menu 23.
Čekankový salát s ořechy a se sýrem s modrou plísní
Hovězí steak „Ball Tip“ z amerického býčka s opečenými kukuřičkami,
červenou paprikou a bramborou se zakysanou smetanou
Čokoládový dezert

Menu 24.
Jemný kozí sýr s medem na salátovém lůžku
Telecí„Scaloppini“na Marsale s rukolou, opékané brambory (obsahuje alkohol)
Vanilková zmrzlina v krustě z pistáciových oříšků s čokoládovou omáčkou

Nabídka bezmasých
menu

Menu 30.
„Capresse“- rajčata s mozzarellou, bazalkou a olivovým olejem
Vegetariánský talíř (fazolky, brokolice, sázené vejce, vařené brambory, rýže)
Zmrzlina s horkými malinami

Menu 31.
Cibulačka se sýrovým toustem
Velký řecký zeleninový salát se sýrem feta, olivami, bazalkou a olivovým olejem
Jogurtový dezert s medem a ořechy

Menu 32.
Hruška se sýrem feta, olivovým olejem a barevným pepřem
Smažené žampiony nebo květák, vařené brambory, tatarská omáčka
Malinový sorbet s mátou

Menu 33.
Listový salát s pomerančem a černými olivami
Těstoviny „Aglio, Olio a Peperocino“- s opečeným česnekem, olivovým olejem, parmazánem a pikantní papričkou
Hruška pečená se skořicí a vanilkovu zmrzlinou

Menu 34.
Zeleninový krém
Zapečená brokolice s mandlemi, petrželkové brambory
Palačinka s marmeládou, čokoládou a šlehačkou

Menu 35.
Míchaný zeleninový salát
Zeleninové rizoto s kukuřicí, špenátem a piniovými oříšky
Čokoládový dezert

© BOHEMI, spol. s r.o. | redakční systém Kompletweb | design Neofema, s.r.o.